Glisiere cu Bile

Glisiere cu bile pentru sertare de mobilier - o soluție ergonomică și modernă

O importanță deosebită în cadrul realizării și montajului pieselor de mobilă moderne o au accesoriile sertarelor, piese esențiale care asigură accesul facil la spațiile de depozitare oferite de corpurile de mobilă. Acestea, fie că este vorba de sertare metalice, glisiere sau amortizoare și sisteme de glisare, sunt elemente care oferă un plus considerabil de funcționalitate și ergonomie.

Glisierele cu bile si amortizor sunt unele dintre cele mai căutate sisteme de accesorizare și funcționare a sertarelor, deoarece asigură o deschidere ușoară și o închidere fără șocuri sau lovituri a suprafețelor de contact. În plus, modelele cu o lungime de extensie între 300 mm și 1000 mm asigură o deschidere totală a sertarelor și acces fără efort la toate obiectele depozitate.

Glisierele de sertar cu bile – alegerea preferată de industria mobilei, atelierele de tâmplărie și proiectele DIY

Atunci când vine vorba de sertare, glisierele cu bile și montaj diversificat, lateral, în partea inferioară sau central, asigură tot atâtea variante moderne de operare. Aceste accesorii permit mișcarea telescopică pe axa orizontală a sertarelor, fiind folosite într-o varietate de scenarii și aranjamente, de la dulapurile de bucătărie, la birouri, dulapuri de haine sau de baie. De asemenea, produsele din această categorie sunt folosite pe scară largă și pentru piesele de mobilă de tip comercial sau office.

Filtre active

Se afișează 1-18 din 18 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.