Coloane și Coșuri

Coșuri de gunoi și coloane  - Accesorii importante pentru organizarea optimă a bucătăriei

În amenajarea bucătăriei este nevoie de piese și corpuri de mobilă adecvate, dar și de accesorii utile precum: coșuri de gunoi, organizatoare de sertare, chiuvete de inox, suporturi, accesorii pentru blat, scurgătoare vase etc. În magazinul Regencycompany.ro vei găsi produse fabricate din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile în timp.

Coș gunoi - Modele cu dimensiuni și prețuri diferite

Coșurile de gunoi din magazinul nostru au diferite modele, putând fi incorporabile în mobilier: coș de colț (Konig) cu amortizare pe stânga sau pe dreapta, coșuri Jolly culisante în jos sau pe laterală, dar și coșuri metalice, fabricate din inox, cu sau fără pedală, cu recipient de 3, 5, 11 sau 14 litri și aspect elegant. De asemenea, pe site există și produse din plastic dotate cu glisieră cu bile cu amortizare, ce pot fi așezate pe ușa mobilei pentru a înlesni accesul la gunoi, sau coloane glisante cu amortizare pentru corp, simple sau duble, de 150, 200, 300 și 450 mm, coloane rotative, ideale pentru a folosi la maximum spațiul de depozitare și care pot fi montate în locuri la care se ajunge greu.

Dacă ai nevoie de un coș de gunoi pentru bucătărie cu montare în dulap, retractabil sau cu montare pe ușă, care să aibă acționare automată, vezi oferta magazinului nostru și alege ceea ce se potrivește. Vei gasi o diversitate de accesorii de bucătărie, prețuri accesibile și dimensiuni variate.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 50 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.