Accesorii Sertare Mobilier

Accesorii pentru sertare - utile pentru completarea pieselor de mobilier

Sertarele mobilei de bucătărie pot funcționa ireproșabil doar dacă sunt completate cu ajutorul unor accesorii sigure, fiabile și durabile. Magazinul nostru online vine în întâmpinarea nevoilor nevoilor tale cu produse de calitate superioară, robuste, care să facă față cu succes deschiderilor și închiderilor repetate.

Accesorii pentru sertare de mobilă - Diversitate și calitate superioară

Dacă ești tâmplar, producător de mobilier sau pur și simplu îți place să confecționezi sau să repari diferite corpuri de mobilă, atunci caută în oferta magazinului nostru accesoriile de care ai nevoie. Astfel, aici vei găsi amortizoare care se montează ușor, oferă garanția închiderii și deschiderii fără zgomot, printr-o simplă atingere, glisiere cu bile, care sunt ideale pentru o mișcare telescopică orizontală a sertarelor, glisiere cu prindere sub sertar (cu lungimi diferite, de la 250 mm până la 750 mm și sunt sau nu dotate cu amortizare), glisiere cu role (cu sistem clasic de glisare, li se pot atașa diferite alte accesorii, cu durată lungă de viață) și sertare metalice.

Sertarele sunt ideale pentru orice bucătărie, indiferent de stilul de amenajare, pentru că sunt ușor de întreținut, pot fi încărcate generos, rezistând excelent trecerii timpului. De asemenea, poți opta pentru sistemele de închidere a sertarelor din magazinul nostru, fie pentru cele de tip broască yala pentru dulap, fie pentru închiderea centralizată.

Accesorii Sertare Mobilier

Filtre active

Se afișează 1-20 din 655 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.