Suporturi Corpuri Suspendate

Agățători pentru corpuri suspendate - Ideale pentru obținerea unui spațiu mai larg în locuință

Ești în căutarea unor soluții care să evite aglomerarea de piese de mobilier în locuință? Una dintre metode este suspendarea mobilierului pe perete, aici având posibilitatea să depozitezi cărți, haine sau alte obiecte. Astfel, proiectele de suspendare a corpurilor de mobilier nu pot deveni realitate fără utilizarea unor accesorii utile precum șine, colțare și agățători. În magazinul Regencycompany.ro există o gamă largă de accesorii pentru corpurile de mobilier, indiferent că este vorba despre agătători sau suporturi pentru polițe, produsele având o calitate foarte bună și durabilitate.

Agățători pentru corpuri suspendate - Avantajele unor produse de calitate

Accesoriile pentru corpurile de mobilier sunt fabricate din plastic și oțel, au suprafața de culoare maro, alb sau nichel, se prind cu șuruburi, se fixează pe zid cu cârlig, iar capacitatea de încărcare dinamică este de 130 kg per pereche. De asemenea, mai pot fi găsite și agățători din plastic universale, colțare tridimensionale din metal, albe sau negre, șine de 2ml. Aceste accesorii pot să permită suspendarea corpurilor de mobilier în bucătărie sau baie, în cămară sau în garaj, dar și în camerele de dormit, în living sau în camera copilului. Montarea se face rapid și ușor, chiar de către proprietar la nevoie, accesoriile permițând cu succes susținerea greutății corpurilor de mobilă, dar și a obiectelor ce vor fi introduse în ele.

Filtre active

Se afișează 1-16 din 16 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.