Picioare Centrale

Picior de masa central - Alege modelul potrivit dorintelor tale!

Dacă vrei sa construiești o masă cu un punct de sprijin unic, solid și rezistent, cu siguranță vei avea nevoie de un picior central. Fie că e vorba de o masa rotundă sau pătrată, dreptunghiulară sau ovală, trebuie să selectezi un picior care să se potrivească. Poți opta pentru un picior central din inox sau din oțel, cu finisaj negru, satinat, crom sau inox, pătrat sau rotund, în funcție de preferințele tale. La Regency Company vei găsi o gamă variată de picioare pentru mobilier, dar și picioare pentru mese sau picioare pentru birouri, dintre care poți alege variantele ideale pentru tine.

 Alege picioare centrale pentru mese rotunde la un raport bun calitate-pret!

Dacă vrei să realizezi o masă cu picior central pentru bucătărie sau pentru altă încăpere, cu siguranță ești în căutarea unor produse calitative, durabile și atractive din punct de vedere vizual, la un preț bun . Studiază cu atenție opțiunile disponibile pe site și alege-l pe cel care se potrivește nevoilor tale. Tot ce trebuie să faci este să analizezi caracteristicile produselor pentru a vedea care este cel mai potrivit pentru proiectul pe care vrei să-l demarezi!

Filtre active

Se afișează 1-20 din 25 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.