Melamina

Folii pentru canturi adezivate - Produse adecvate pentru recondiționarea mobilei vechi sau pentru fabricarea celei noi

Canturile sunt necesare pentru realizarea pieselor de mobilier, dar și în diferite amenajări interioare, pentru recondiționarea mobilei vechi sau în domeniul construcțiilor. Foliile pentru canturi sunt fabricate din materiale rezistente, prin formule speciale pentru a nu se deteriora și decolora și au decoruri uni, de lemn sau cu modele diferite. În magazinul Regencycompany.ro se pot găsi canturi din melamină, din ABS, PVC, profile pentru canturi, dar și alte accesorii numeroase, ideale pentru proiecte variate.

Foliile pentru canturi - Calitate, diversitate și prețuri avantajoase

În magazinul nostru există folii pentru cant în decoruri precum wenge, stejar rustic, cireș american, salcâm, , iasomie, nuc, fag etc. Finisajul este mat, iar foliile au dimensiunile următoare: lățime de 21, 22, 42 mm și grosime de 0,4 mm. Prețul afișat este pe metru liniar, produsele comercializându-se în rolă de 50 ml. Materialele sunt rezistente la lumină, dar și la substanțe chimice, putând fi reciclate. Foliile sunt ușor de aplicat, nu se uzează și sunt ideale pentru muchiile produse din lemn, PAL și MDF. Aplicarea lor se face simplu, fără să fie nevoie de cunoștințe bogate în domeniu sau de prezența unui specialist.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 81 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.