MDF Lucios Uni

MDF-ul lucios - alegerea ideală pentru producția mobilierului elegant și modern

Plăcile din MDF sunt o materie primă destinată industriei mobilei de scară largă sau atelierelor de tâmplărie care proiectează și realizează proiecte de design interior bazate pe mobilier modern, contemporan. MDF-ul lucios uni în diverse modele și culori, de la alb, crem sau bej ori cu diverse alte nuanțe glossy sau sidefii, se remarcă prin unitatea coloristică, fiind, astfel, ideal pentru crearea unor piese și aranjamente care trebuie să se integreze diverselor proiecte de design interior.

Plăcile din MDF sunt obținute prin procesarea particulelor foarte fine din lemn care sunt tocate de mai multe ori, uscate, amestecate cu anumite substanțe din gama adezivilor și apoi presate la temperaturi foarte înalte. Rezultatul este o placă cu grosimi diverse, cele mai comune de pe piață situându-se între 15 mm și 18 mm.

MDF alb lucios pentru baie sau bucătărie ori de culori diverse pentru orice tip de încăpere

Ca materie primă de realizare a mobilei, MDF-ul lucios oferă versatilitate la prețuri de vânzare corecte. Se poate folosi cu succes în medii care pot fi afectate de umezeală sau vapori de apă, așa cum este cazul corpurilor și dulapurilor de bucătărie și baie. Suprafața acestui material este rezistentă la uzură și zgârieturi, în același timp corpul plăcilor permițând montarea unei game largi de accesorii și mânere, fără probleme de integrare și de rezistență. În plus, curățarea și întreținerea suprafețelor mobilei confecționate din acest material este simplă și nu necesită un efort deosebit.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 45 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.