Glisiere Prindere sub Sertar

Glisiere sub sertar pentru mobilier practic

Pentru a obține piese de mobilier cu utilizare confortabilă și durabile în timp, ai nevoie de materii prime și accesorii de calitate. Regency Company îți oferă o gamă bogată de glisiere sub sertar, care te vor ajuta să obții sertare silențioase și practice.

Varianta de glisieră sub sertar este foarte practică, deoarece garantează o prindere simplă și o utilizare facilă. În această categorie sunt incluse atât variante de glisiere cu prindere sub sertar cu funcție de amortizare, cât și opțiuni simple. De asemenea, poți alege să montezi glisiere sub sertar cu tip-on sau fără. Calitatea este garantată!

Glisieră sub sertar, în diferite variante de lungime

Am inclus în oferta noastră glisiere sub sertar cu lungime care poate să varieze de la 250, până la maximum 750 mm. Poți achiziționa din gama disponibilă pe site-ul nostru și variante de glisiere cu prindere sub sertar de 400, 500 sau 600 mm.

Tot la noi găsești și amortizoare ideale pentru construirea unor piese de mobilier care să nu producă zgomote neplăcute în utilizare. De asemenea, Regency Company vine în sprijinul clienților și cu alte modele de glisiere, precum glisiere cu role sau glisiere cu bile care pot fi achiziționate din magazinul nostru online.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 118 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.