Suporturi Umerașe

Suporturi umerașe – sprijinul hainelor tale

Pe lângă suporturile de pantofi și suporturile de pantaloni, umerașul este un accesoriu în dressingul fiecărei persoane care își dorește un dulap organizat. Rochii sau costume, cămăși, pantaloni sau sacouri – toate pot fi agățate pe umerașe. Însă umerașul nu poate funcționa fără un suport special, de obicei metalic. Un suport de umerașe este elementul complementar fără de care acestea din urmă sunt doar niște obiecte care nu pot fi folosite la capacitatea lor maximă. Pe site-ul nostru poți găsi diferite modele, astfel încât să alegi conform nevoilor tale.

Suport umerașe perete – accesoriul care nu-ți lasă hainele la greu

Fie că alegi un model MAX cu amortizor, folosit pentru umerașele de pantaloni sau alegi un model cu prindere în perete ca ajutor pentru bara rotunda sau bara ovală, produsele noastre sunt destinate tuturor nevoilor. Modelele lungi din crom sunt ideale atunci când dulapul nu este foarte lat, deoarece acestea se montează paralel cu fețele laterale ale dulapului. Suportul fiind extensibil, înseamnă că atunci când deschizi ușa de la dulap, suportul permite umerașelor să iasă în față.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 25 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.