Suporturi Articole Diverse

Suporturi haine – Accesorii esențiale pentru organizarea garderobei

În amenajarea dressing-ului, este nevoie de suporturi adecvate pentru depozitarea și organizarea articolelor vestimentare în funcție de categorii: pantaloni, cămăși, pantofi, cravate, accesorii etc. În magazinul Regencycompany.ro, ai la dispoziție produse fabricate din materiale durabile pentru utilizare cât mai îndelungată și rezistente la volume mari de articole vestimentare.

Suporturi pentru haine – Modele și structuri diferite pentru toate tipurile de organizare a hainelor

Accesoriile pentru dressing din oferta disponibilă au diferite modele și forme pentru a simplifica încorporarea acestora în mobilier: sertar (Max) pentru haine, fabricat din inox, sertare cu laterale de sticlă, coloană glisantă cu 4 coșuri metalice, suporturi cu amortizor sau oglinzi cu suport pentru accesorii. De asemenea, magazinul nostru îți propune și suporturi pentru polițe, suporturi pentru umerașe din metal, suporturi pentru pantofi - din metal sau plastic, modele simple, extensibile sau rotative, sau suporturi pentru pantaloni, fabricate din crom, simple sau cu coș, ideale pentru a valorifica la maximum spațiul de depozitare.

Dacă te afli în căutarea unor suporturi pentru dressing de tip coș sau bară pentru umerașe, analizează cu atenție accesoriile magazinului nostru și alege ceea ce ți se potrivește.

Filtre active

Se afișează 1-12 din 12 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.