Sisteme Iluminare

Benzi LED -  iluminat economic și aspect plăcut

Benzile LED reprezintă un mod modern și inovativ de iluminare pentru o serie întreagă de spații de interior sau de exterior, începând cu bucătării și băi, livinguri până la spații comerciale sau de tip business.

Dacă te afli în căutarea unui astfel de sistem de iluminat, Regencycompany.ro vine în întâmpinarea ta cu benzi sau profile LED încastrate sau benzi led pentru mobilă de cea mai bună calitate și la prețuri excelente. Alături de alte accesorii de mobilă diverse precum consolele pentru rafturi, adezivii și benzile adezive, ceara corectoare pentru mobilier și de sistemele Turo, profilele pentru benzi LED sunt achiziții utile, aspectuoase și necesare dacă vrei să beneficiezi de un iluminat cu stil și economic în același timp.

Profile benzi LED - accesorii durabile și eficiente de iluminat interior sau exterior

Alegerea profilelor pentru benzile LED este una inspirată deoarece tehnologia LED de iluminat este recunoscuta prin durabilitatea extremă, exprimată în zeci de mii de ore de funcționare. În același timp, benzile LED sunt pliabile și se pot mula pe orice tipuri de profile și sub orice forme fără eforturi seminficative în ansamblul mobilierului, pe rafturi, oglinzi, tavane, în orice încăpere a locuinței sau chiar în exteriorul clădirii.

Filtre active

Panou LED 600x600 mm 48W
Disponibil
Sisteme Iluminare

Panou LED 600x600 mm 48W

BT048-600
86,00 RON
Panou LED 600x600 mm 48W cu lumina alba - rece.
Se afișează 1-20 din 90 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.