Sisteme Deschidere prin Apăsare

Sisteme de deschidere a sertarelor prin apăsare - o soluție convenabilă și modernă

Acest tip de sisteme permite o construcție a pieselor de mobilier cu ușă complet netedă și aspect modern și ergonomic, fără ca planeitatea spațiului expus privirilor să fie întreruptă de o serie de accesorii de sertare sau accesoriilor de uși de orice alt fel.

Permițând utilizatorilor deschiderea și accesul doar printr-o simplă apăsare ușoară, ușile sau frontul sertarelor sunt împinse în față cu ajutorul sistemului de deschidere prin apăsare care este prevăzut cu un mecanism destul de puternic, dar silențios. Sistemul este potrivit mai ales în designul modern unde nu se doreste montarea clasicelor mânere.

Sisteme de deschidere prin apăsare într-o gamă variată de modele și finisaje

Oferta noastră de sisteme de deschidere prin apăsare este soluția perfectă pentru accesorizarea corectă a corpurilor de mobilier. Sistemele oferite în magazinul nostru online sunt silențioase și oferă o modalitate simplă și intuitivă de instalare și sunt fabricate în finisaje diverse.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 21 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.