Sisteme de Închidere Sertare

Sistemele de închidere - Opțiuni diferite pentru un mobilier perfect funcțional

În fiecare locuință este nevoie de piese de mobilă care să răspundă cerințelor estetice ale proprietarilor, dar și celor funcționale. Sertarele joacă un rol important, fiind deschise și închise de nenumărate ori, așa că ele trebuie să fie bine realizate, dotate cu amortizoare pentru a fi silențioase, cu glisiere cu role sau cu diferite sisteme de închidere. În magazinul Regencycompany.ro există o gamă variată de astfel de produse de top, care măresc durata de viață a corpurilor de mobilă.

Sisteme de închidere a sertarelor - Eficiență și calitate superioară pentru locuință sau birou

În magazinul nostru există produse de calitate superioară, care oferă siguranță, funcționalitate, rezistență în timp. Sistemele de închidere a sertarelor sunt de două feluri: broască cu yală sau cu închidere centralizată. Cele cu yală pentru dulap se pot monta ușor și rapid, chiar de proprietarul casei. Închiderea centralizată pentru mobilier este ideală pentru mobila de acasă, din baie, bucătărie, living, dormitor, dar și pentru birou, acolo unde se dorește adesea o încuietoare mai specială, care să nu se observe cu ochiul liber. De asemenea, se poate opta și pentru un mecanism de stabilizare laterală.

Filtre active

Se afișează 1-3 din 3 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.