Sisteme de Glisare

Sisteme de glisare pentru usi, dulapuri, dressinguri - Confort sporit in manevrare

Sistemul de glisare permite deschideri și închideri rapide, ușoare și silențioase, devenind o alegere frecventa pentru uși, dulapuri sau pentru usile dressingurilor moderne. Usile glisante oferă o eficientizare a spațiului, posibilitatea de manevrare simplă, precum si silențiozitate. În magazinul Regencycompany.ro vei descoperi o gamă variată de produse care să te ajute: șine și profile, amortizoare, accesorii pentru sistemele de glisare, precum si multe alte accesorii de mobilier utile pentru proiectele tale.

Sistemele de glisare - Proprietati de rulare foarte bune și prețuri accesibile

Sistemele de glisare din magazinul nostru sunt de calitate superioară, fabricate dinmateriale robuste și durabile. Poti găsi sisteme de glisare pentru 2 sau 3 uși sincronizate, șine superioare sau inferioare, pentru usi pliante, dotate cu reglaj sau cu capac, cu reglaj si amortizor etc. De asemenea, poti opta si pentru profile din aluminiu tip C, J, H, Y, U, L, profile inferioare pentru sticlă, pentru îmbinare pal/sticlă, dar și pentru coltare de exterior pentru profil negru sau aluminiu tip L sau pentru capace pentru profil.

Sisteme de Glisare

Filtre active

Se afișează 1-20 din 164 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.