Sisteme de Deschidere Verticală

Telescoape cu gaz și mecanisme - Ideale pentru ridicarea ușilor de mobilier

Utilizarea perfectă a mobilierului din locuință necesită mecanisme moderne de deschidere a ușilor. Printre cele mai populare sunt cele cu deschidere verticală, care sunt ușor de accesat și de montat. Pentru a găsi cele mai bune produse destinate proiectelor de mobilier, magazinul Regencycompany.ro pune la dispoziția clienților telescoape cu gaz și sisteme de ridicare pentru ușile mobilierului din bucătărie, living, baie, dormitor, hol, alături de accesorii utile, precum amortizoare, balamale, opritoare sau sisteme de închidere a ușilor.

Sistemele pentru ridicarea ușilor de mobilier - Diversitate de produse și prețuri accesibile

Sistemele de ridicare a ușilor de mobilier sunt robuste și fac față cu succes numeroaselor deschideri și închideri. Pot fi montate la sertarele metalice ale mobilierului. Printre produsele ce pot fi achiziționate de pe site se numără: telescoape cu gaz și amortizoare, cu deschidere în jos, sisteme de ridicare pentru uși paralele și diverse accesorii precum plăcuțe CLIP pentru rame înguste, pârghii pe stânga sau pe dreapta, capace de acoperire pentru servo drive, brațe telescop, limitatoare din metal cu șurub reglabil pentru deschidere în sus, balamale intermediare cu sau fără diblu etc. Materialele din care sunt fabricate sunt rezistente și durabile. Sistemele pentru ridicarea ușilor de mobilier au dimensiuni diferite, se prind cu șuruburi, iar prețurile sunt pentru orice buget.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 113 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.