Șine și Profile

Profilele și șinele din aluminiu - Accesorii pentru realizarea diferitelor proiecte profesionale

Profilele și șinele din aluminiu sunt piese ce completează mecanismele de glisare ale pieselor de mobilier. Fie că este vorba despre profile din aluminiu simple sau duble, pentru cadre de uși cu geam sau MDF, profile din aluminiu pentru îmbinări de PAL melaminat sau MDF, în magazinul Regencycompany.ro există produse de calitate superioară, rezistente, ușor de tăiat și de montat, la prețuri foarte bune.

Profilele și șinele din aluminiu - Dimensiuni și forme diverse

În magazinul nostru există o gamă variată de șine și profile din aluminiu, sisteme de glisare, dar și amortizoare și accesorii pentru sisteme. Profilele sunt simple sau duble, pentru lemn sau sticlă, inferioare sau superioare, în formă de U, Y sau L. Produsele sunt fabricate din aluminiu rezistent la coroziune, puternic, ușor de rulat și de îndoit. De remarcat sunt greutatea redusă a produselor, ușurința cu care pot fi tăiate, prelucrarea mult mai accesibilă, posibilitatea de a fi reciclate, culorile deosebite (negru, șampanie, inox). De asemenea, din ofertă fac parte capacele pentru profile de tip U sau L și conectorii de montaj.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 113 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.