Scaune

Scaune pentru birou - Piese care completează aspectul business al oricărei firme

În orice birou de firmă, de instituție publică sau privată un rol important îl au piesele de mobilier, printre care mesele, dulapurile, scaunele, ce obligatoriu trebuie să fie fabricate din materii prime deosebite (PAL, MDF, OSB, plăci mineralo acrilice etc.), care să se armonizeze excelent cu restul obiectelor din încăpere. În magazinul Regencycompany.ro poți găsi scaune de birou din material textil, scaune de birou tapitate, scaune de birou din piele ecologica destinate așezării confortabile, robuste, ergonomice, care oferă suport lombar pentru menținerea unei sănătăți optime.

Scaune moderne pentru birou - Modele și culori diferite, materiale rezistente și prețuri corecte

Scaunele de tip office sunt destinate folosirii în birouri, în săli de conferință, dar și pentru săli de așteptare, sunt fabricate din materiale robuste și plăcute, cum ar fi pielea ecologică, mesh sau materialele textile. Dacă vrei să completezi cromatic încăperea, atunci poți opta pentru culori sobre, precum maro sau negru, cu baze din oțel. Scaunele sunt fixe sau rotative, reglabile, au spătar simplu sau tetieră, bază cu sau fără rotile, cotiere simple sau ajustabile, de dimensiuni diferite. Indiferent de stilul ales pentru amenajarea biroului, poți găsi în magazinul nostru online produse moderne, care să arate spectaculos și elegant în orice încăpere.

Filtre active

Se afișează 1-8 din 8 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.