Picioare Mese

Picioare din oțel și aluminiu pentru proiecte de mese

Amenajarea unei bucătării se dovedește a fi, de multe ori, o provocare. Mici sau mari, amenajate în balcon sau open space,au întodeauna nevoie de o masa. Începe proiectul prin a alege structura de rezistență, picioarele. Regency Company te susține cu o gamă variată de picioare pentru mese, fabricate din oțel sau aluminiu, cu finisaj antic, negre, cromate sau satinate, cu reglaj pe înălțime sau fixe, și blaturi de mese dintre cele mai practice. Și pe cât de practice și calitative, pe atât de estetice, și cu un aer sofisticat. La fel de utile îți pot fi și picioarele pentru birouri, picioarele centrale pentru mese și palul melaminat.

Picioare rotunde, pătrate, picioare cadru pentru mese extensibile, sisteme și accesorii pentru sisteme de extensie

Mesele care rezistă se cunosc după picioare. Pătrate, rotunde, picioare cadru pentru mese extensibile, sisteme și accesorii pentru sisteme de extensie, dar și scule necesare pentru montaj, pe toate le găsești la noi pe site. Accesoriile se montează ușor și arată bine împreună, blaturi de mese și picioare. Studiază variantele propuse de noi, combină, alege, comandă și montează. Dacă poți să-i dai ceva bucătăriei tale, dă-i o masă cu care să îi stea bine. Pentru un spațiu optimizat și decorat cu bun gust, alege calitatea. Alege picioare pentru mobilier și blaturi pentru mese de la Regency Company!

Filtre active

Se afișează 1-20 din 36 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.