Picioare Birouri

Picioare din oțel, metalice și satinate, pentru birouri funcționale și moderne

Biroul este piesa de mobilă cel mai des utilizată, este zilnic acoperit de lucruri, din când în când mutat și, uneori, îmbunătățit. Poate cu un blat de masă nou, cu picioare rezistente sau un scaun ergonomic. 

Pentru a acoperi aceste nevoi, Regency Company îți aduce o gamă variată de picioare pentru birouri din oțel, metalice sau satinate, fixe, reglabile pe înălțime sau extensibile, în forma lor obișnuită sau directoriale (tip L). Rezistente și simple în aspect, pot fi ușor adaptate oricărui spațiu, mai mare sau mai mic, și oricărui decor. Mai au nevoie doar de un blat de masă, de scule și accesorii, pe care le găsești tot la noi. 

Picioare pentru birou reglabile pe înălțime și extensibile, pentru un spațiu optimizat

Dacă ai nevoie de un nou birou nou, poti realiza singur proiectul. Începe cu picioarele, alege un material calitativ și pentru partea superioară. Cu câteva materiale și accesorii diverse, cu imaginație și răbdare, poți să faci lucruri mărețe. Alege calitatea și contează pe Regency Company pentru birouri care trec cu brio testul timpului! 

Filtre active

Se afișează 1-18 din 18 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.