Pal Melaminat

Palul melaminat - Material ideal pentru amenajări interioare deosebite

Palul melaminat este produsul folosit în industria mobilei sau în amenajările de interior, fabricat prin presarea la temperaturi înalte a bucăților și așchiilor de lemn, rumegușului și rășinilor speciale. Melamina este aplicată pe partea inferioară și superioară, iar marginile sunt sigilate cu canturi de mobilier speciale. Dacă vrei să folosești un astfel de material pentru a realiza o amenajare spectaculoasă, simplă sau elegantă și sofisticată, descoperă oferta bogată de produse a magazinului nostru online, unde vei găsi produse fabricate de producători renumiți pentru rezistență și calitate superioară.

Pal melaminat la prețuri corecte + texturi și culori diverse, ideale pentru gusturile sofisticate

Pentru a crea un design fabulos și o amenajare de interior orizontală sau verticală, care să îi impresioneze pe cei care vor trece pragul casei tale, te poți îndrepta către categoriile de pal melaminat lucios, pal melaminat fantezie sau către celelalte categorii din site. În magazinul nostru există produse de dimensiuni și grosimi diferite, în culori și nuanțe variate (verde, negru, fucsia, galben, gri, maro, argintiu, alb, albastru etc.), cu modele simple sau complexe. Materialul este ușor de prelucrat, de întreținut și de curățat, este rezistent la uzură și la zgârieturi, iar aceste caracteristici îl fac extrem de popular.

Indiferent dacă dorești să realizezi diferite piese de mobilier sau poate vrei să ridici pereți despărțitori în casă, să faci placări interioare sau numeroase alte elemente decorative, palul melaminat poate fi un real ajutor. Nu uita că materialul este mai ieftin decât plăcile MDF sau lemnul masiv! Dacă ai nevoie de servicii complete de debitare, caută magazinele Regency Company.

Pal Melaminat • Placi Pal Melaminat - Regency Company

Filtre active

Mostrar EGGER 2024
Disponibil
Mostrare

Mostrar EGGER 2024

moseg2024
176,84 RON
Mostrar EGGER 2024  Contine mostre de pal/blaturi de bucatarie
Se afișează 1-20 din 522 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.