Pal Melaminat Lucios

PAL-ul alb lucios sau în diverse alte culori - prima alegere a producătorilor de mobilă

Plăcile de PAL lucios sunt confecționate din aglomerări de fibre și așchii lemnoase supuse unui proces de presare cu ajutorul unor adezivi speciali. Aceste materiale sunt foarte căutate de producătorii de mobilier, de meșteri tâmplari sau chiar de persoanele care vor să realizeze propriile proiecte de mobilier acasă. Materialul este adecvat pentru realizarea decorațiunilor interioare sau a mobilei diverse, de la dulapuri de haine, la corpuri de bucătărie sau dulapuri de baie.

Plăcile din PAL melaminat oferă o suprafață exterioară ușor de întreținut. De asemenea, este eficient din punct de vedere al costurilor și poate avea, cu ușurință, o gamă diversă de întrebuințări pentru diverse corpuri de mobilă, în funcție de nevoi.

PAL melaminat lucios într-o gamă mare de culori potrivite pentru orice proiect de design interior

Regency Company oferă o gamă largă de materii prime pentru confecționarea corpurilor de mobilă, la un raport calitate-preț corect. Sortimentul de PAL melaminat lucios cuprinde o paletă vastă de culori, de la alb, la negru, trecând prin nuanțe de cappuccino, gri, crem, roșu, vernil etc. Suprafața acestui material este rezistentă la radiații UV. Plăcile sunt rezistente la zgârieturi, pete și deformări ori fisurări, sunt ușor de prelucrat și pot fi tăiate sau găurite în funcție de proiectul ales.

De asemenea, prin aspectul său glossy, oferă un aspect elegant, modern, contemporan, oricărei piese de mobilă, indiferent de destinația acesteia.

Filtre active

Se afișează 1-15 din 15 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.