Pal Melaminat Lemn

Stejar melaminat lemn - Nuanța ideală de pal pentru diferite proiecte

Palul melaminat lemn este o alegere ideală pentru cei care vor să realizeze diferite piese de mobilier, a unor pereți despărțitori în interiorul locuinței sau a unor decoruri spectaculoase. În comerț există diferite nuanțe de pal melaminat de culoarea lemnului de stejar, cireș, nuc, salcâm, mahon, mesteacăn (alb, gri, natur, maro, negru etc.), așadar, în oferta magazinului nostru online vei găsi produsele de calitate superioară pe care le dorești.

Pal sonoma melaminat și diverse alte modele de grosimi diferite, la un raport calitate-preț corect

Plăcile de pal melaminat din magazinul nostru au grosimi variate (8, 16, 18, 18.6 sau 25 mm), dimensiunile 2070 x 2800 mm, precum și un design modern, rafinat. Dacă vrei să realizezi diferite piese de mobilier din pal pentru bucătărie, living, dormitor sau hol, caută în magazinul nostru produsele necesare, precum și diferite accesorii de care vei avea nevoie pentru a obține rezultate spectaculoase: de la amortizoare pentru ușile de mobilier, până la canturi de mobilier și sisteme de iluminare.

Prețurile produselor sunt accesibile, pe măsura calității materialelor și a caracteristicilor deosebite: rezistență sporită, eficiență în timp, originalitate, nu necesită întreținere specială sau curățare profundă. Poți alege decorul de pal melaminat stejar bardolino și vei realiza un proiect deosebit pentru bucătăria ta! Vei fi impresionat de faptul că arată mult mai natural, oferind impresia unei prelucrări manuale.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 290 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.