Pal Brut

PAL brut pentru producția de mobilier sau pentru laminare

Una dintre cele mai apreciate materii prime din industria de prelucrare a mobilei, PAL-ul, este fabricat dintr-un amestec de particule din lemn tocate și anumite rășini sintetice care, sub acțiunea căldurii și presiunii, formează plăci rezistente cu un miez dur și suprafețe netede.

Plăcile din PAL brut nu sunt finisate, constituind un material primar pentru fabricile de mobilă și atelierele de tâmplărie. De asemenea, pot fi folosite și în proiecte de confecționare a mobilierului de către entuziaști ai domeniului DIY. Materialul este excelent pentru diverse prelucrări ca parte a unor proiecte de execuție a diverselor corpuri de mobilă.

Plăci de PAL brut cu diverse dimensiuni, la un raport calitate-preț corect

Regency Company pune la dispoziția clienților săi plăci din PAL brut care pot fi debitate la diverse dimensiuni, având grosimi dintre cele mai diverse, în funcție de necesarul liniilor de producție a corpurilor de mobilă sau de cerințele atelierelor de tâmplărie. Materialul propus are o densitate mai mică decât cea a plăcilor din MDF brut, este mai ușor și are un cost mai mic.

Suprafața netedă și uniformă a acestor plăci este ideală pentru obținerea PAL-ului melaminat prin operațiunea de laminare cu diverse materiale pentru această suprafață. Plăcile pot fi folosite cu succes mai ales în domenii unde sunt solicitate caracteristici precum duritate și rezistență la îndoire ori rupere. Poate fi integrat în structuri verticale sau orizontale, mai ales în medii uscate, nefiind recomandat pentru zone predispuse la umezeală sau cantități semnificative de vapori de apă.

Filtre active

Se afișează 1-2 din 2 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.