MDF Mat Uni

MDF mat pentru realizarea mobilei de calitate superioară

Plăcile din MDF sunt rezultatul fibrelor lemnoase tocate foarte fin, alături de o serie de adezivi speciali, amestecate sub presiune și temperaturi înalte. MDF-ul este o materie primă larg utilizată de producătorii de mobilă, precum și de atelierele de tâmplărie care produc piese de mobilier conform nevoilor și cerințelor designului interior solicitate de clienți.

Plăcile din MDF mat sunt caracterizate prin lipsa efectului glossy, lucios, caracteristic sortimentelor de MDF lucios uni sau MDF lucios decor fantezie la care strălucirea dată de procesul de laminare și adoptarea diverselor modele decorative aduc note distinctive. Gama de materiale cu finisaj mat se remarcă prin sobrietate, existând o întreagă paletă de modele de negru mat, trecând printr-o varietate de nuanțe cu aceeași patină, până la un alb mat pretabil în orice design de interior modern.

MDF alb mat sau în culori care pot satisface orice gust

Regency Company este un furnizor activ de plăci MDF uni cu nuanțe mate pentru orice tipuri de proiecte de producere a mobilei, de orice anvergură, de la nivel de fabrică, până la proiecte individuale de tip DIY sau hobby. Avantajele acestor plăci față de alte materiale ce se folosesc la confecționarea mobilierului sunt date de durabilitate, rezistență la umezeală, prezența unei suprafețe netede, perfect plane, rezistență la zgârieturi și la uzură, precum și de ușurința cu care corpurile construite din acest material se pot curăța și întreține. Așadar, comandă produsele de care ai nevoie pentru următorul tău proiect și bucură-te de rezultate de calitate superioară.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 27 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.