MDF Brut

MDF brut - Plăci ideale pentru realizarea mobilierului modern

MDF-ul este un material des utilizat în industria fabricării mobilei pentru că este un produs alcătuit din fibre de lemn amestecate cu rășină și adeziv, presate la temperatură mare, dar și pentru că este versatil și foarte ușor de prelucrat și de întreținut. Cei care vor să găsească produse de calitate superioară, cu caracteristici tehnice bune, perfecte pentru vopsire, frezare, laminare, aplicare de folie etc., pot descoperi oferta bogată a magazinului nostru online: MDF mat uni, MDF lucios uni, MDF lucios hologram, MDF brut și altele. Plăcile din MDF brut pot fi utilizate ca material de bază pentru mobilier sau ca elemente de decor.

MDF brut de 18mm, 25mm, 40mm etc. și numeroase avantaje ale acestor plăci, la un raport calitate-preț corect

La Regency Company poți găsi plăci MDF brut cu grosime de 6mm, 8mm, 12mm, 18mm, 25mm, 40mm, care pot fi prelucrate în diferite moduri. Produsele se remarcă prin faptul că respectă standardele europene, au o durată lungă de viață, sunt foarte rezistente, mult mai puternice și mai dense comparativ cu plăcile de PAL melaminat, de exemplu. Aspectul exterior este asemănător cu cel al lemnului.

Filtre active

Se afișează 1-10 din 10 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.