Mânere din Inox

Mânerele din inox – Rol funcțional și decorativ

Mânerele au un rol important în ansamblul mobilierului, ele trebuie să fie într-o armonie perfectă cu restul amenajării. Indiferent dacă este vorba despre camera unor adulți sau a copiilor, despre living, bucătărie, dormitor sau baie, mânerele împrospătează mobilierul, fără cheltuieli mari. În magazinul Regencycompany.ro poți găsi o gamă variată de mânere și cuiere fabricate din materiale de calitate, la prețuri corecte.

Mânerele din inox pentru mobilă - Eleganță și stil în orice locuință

În magazinul nostru vei găsi mânere din aluminiu, mânere din oțel, mânere din zamac, mânere pentru mobilierul copiilor, dar și mânere de tip bară, fabricate din inox, ideale pentru a completa mobila din bucătărie, baie, living, hol, dormitor, balcon etc. Mânerele de tip bară din inox au distanța între găuri de 96, 128, 160, 192, 256 mm și sunt rezistente în timp. Indiferent de stilul abordat într-o încăpere, mânerele din inox reușesc extrem de ușor să ofere eleganță interiorului și să se potrivească perfect.

Filtre active

Se afișează 1-8 din 8 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.