Mânere și Cuiere

Mânere pentru mobilă și agățători pentru cuier - accesorii mici, dar utile în orice locuință 

Proiectele de mobilier au nevoie în permanență de accesorii. Mesele au nevoie de picioare de mese, ușile de sisteme de glisare sau de mânere și în locuință este nevoie de agățători pentru cuier.

Mânerele sau butonii trebuie să reziste deschiderilor și închiderilor repetate, respectiv hainelor mai multe sau mai grele, să fie realizate din materiale de bună calitate. Trebuie să poată fi montate pe corpuri de mobilă de forme și mărimi diferite, pe uși de dulapuri și sertare, pe un cuier de haine simplu sau unul mai vechi. Cuierele și mânerele pentru mobilă de pe site sunt rezistente, din materiale bune și versatile prin design.

Mânere pentru uși de dulap și sertare și agățători de cuier moderne

În magazinul nostru găsești mânere variate, dar și o cuiere pentru haine. Sunt disponibile online și în magazine, realizate din materiale diverse - mânere din inox și plastic, cuiere (agățători) din zamac, mânere din zamac, ceramică și zamac, mânere din oțel și mânere din aluminiu și într-o gamă variată de modele și finisaje (crom, antic, satinat, negru, cu cristale etc.). Tot aici găsești și mânere pentru copii sigure și colorate.

Manere si agatatori cuiere

Filtre active

CUIER TEK 5302, CROM
Disponibil
Cuiere (Agatatori) din Zamac

CUIER TEK 5302, CROM

TEK5302.04
9,06 RON
Cuier TEK 5302 crom
CUIER TORPILA 39609.20, NEGRU
Disponibil
Cuiere (Agatatori) din Zamac

CUIER TORPILA 39609.20, NEGRU

39609.20
2,78 RON
Cuier torpila 39609.20 (negru) (0406) // (0406) (1514-50)
Se afișează 1-20 din 762 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.