HDF Uni

HDF uni - alegerea ideală pentru proiectarea și completarea pieselor de mobilier

Plăcile din PFL sau HDF albe sau negre sunt o alegere excelentă pentru proiectele de execuție ale unor variate piese de mobilier precum dressing-uri sau dulapuri pentru bucătărie sau baie. Plăcile din HDF gri sau chiar alte nuanțe uni se potrivesc perfect pentru zona de spate a pieselor de mobilă sau pentru diverse alte tipuri de susținere ale corpurilor.

HDF alb, negru sau cu alte nuanțe uni pentru diverse preferințe și gusturi

Plăcile HDF lacuite albe, gri sau negre sunt obținute în urma unui proces similar obținerii MDF-ului mat uni sau chiar al MDF-ului lucios uni, prin presarea la temperaturi înalte a unui amestec de fibre lemnoase cu rășini sintetice. Spre deosebire de sortimentele de materiale enumerate, HDF-ul gri, alb sau negru, lăcuit se folosește în special pentru zona de spate a pieselor de mobilă sau ca susținere a ușilor diverselor piese ori a sertarelor, fiind, din acest punct de vedere, o soluție excelentă atât din punctul de vedere al prețului, cât și în ceea ce privește calitatea și ușurința de prelucrare. Plăcile din HDF sunt rezistente la impact și pot suporta sarcini apreciabile, fiind astfel una dintre soluțiile preferate ale industriei de mobilă.

Filtre active

Se afișează 1-3 din 3 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.