Glisiere cu Role

Glisiere cu role pentru sertare moderne și ușor de manevrat

Dulapurile sunt unele dintre cele mai întâlnite piese de mobilier, atât în locuințe cât și în cazul amenajării unor spații de tip comercial. Funcționalitatea dulapurilor este dată de faptul că pot fi prevăzute cu sertare care permit sortarea unei mari diversități de obiecte, de la accesoriile de bucătărie, până la obiecte vestimentare, încălțăminte, în funcție de amplasarea și utilitatea acestor piese de mobilă.

Sertarele suportă un număr considerabil de operări de-a lungul duratei de viață, și, de aceea, dotarea lor cu un sistem de accesorii de sertare potrivit scopurilor pentru care sunt utilizate, constituie un progres semnificativ în domeniul ergonomiei. Glisierele de sertar cu role sunt mecanisme solide de operare a acestor componente esențiale de mobilier, care implică existența unor căi de rulare metalice, denumite șine de sertar, cu role confecționate, de regulă, dintr-un material plastic dur.

Glisierele de sertar cu role - opțiunea accesibilă și solidă pentru fabricarea mobilierului

Fiind un sistem de glisare clasic, robust și cu o durată de utilizare îndelungată, glisierele de sertar cu role sunt preferate de producătorii de mobilă, dar și de persoane pasionate de activități DIY, dispunerea și reglajul lor împreună cu atașarea unor amortizoare și a unor sisteme de închidere a sertarelor fiind destul de simplu de realizat, dacă se respectă în mod corect o serie de pași tehnici necesari.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 62 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.