Informare Inițială

Subscrisa Regency Company SRL, cu sediul în București, Bd. Basarabia, nr.256, etaj 1, sector 3, număr de Ordine Registrul Comertului J40/2042/1999, CUI RO 11680026, telefon 0241/2553957, e-mail: dpo@regencycompany.ro, în baza art 13 din Regulamentul UE  679/2016 vă informăm că vom colecta și prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal: nume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa, CNP, etc. în scopul încheierii contractului de muncă dintre dumneavoastră și subscrisa.

Temeiul juridic al prelucrării datelor dumneavoastră îl reprezintă încheierea și executarea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament) precum și prelucrarea necesară conform obligației legale (art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament) obligație legală reglementată de legislația muncii.

Vă informăm că, destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt:

- în situația în care se încheie un contract de muncă: angajații subscrisei, instituțiile statului, și nu intenționăm transferul acestor date către o altă companie.

Vom folosi datele dumneavoastră personale referitoare la procesul de recrutare pentru:

– a evalua dacă sunteți potrivit pentru o poziție în cadrul SC Regency Company SRL

– a vă contacta cu privire la aplicația dumneavoastră,

– a administra procesul de recrutare,

– a vă contacta cu privire la posturile care devin disponibile ulterior, chiar și pentru firmele din grupul Regency Company și pentru care considerăm că aveți profilul profesional potrivit,

– a avea evidența unor eventuale procese anterioare de recrutare ale noastre la care ați participat și a motivelor pentru care nu vi s-a adresat o ofertă sau pentru care oferta a fost refuzată.

Nu divulgăm sau transferăm datele dumneavoastră personale către terți, exceptie facand prevederile de mai sus. Cu toate acestea, în cazurile în care divulgarea sau transferul este necesar sau dacă suntem obligați prin lege, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer.

Informațiile cu caracter personal pot fi divulgate către Poliție, Instanțe judecătorești sau organe ale statului abilitate atunci când există o cerere expresă din partea acestora și legea o impune.

În cazul în care vom divulga sau transfera datele dumneavoastră personale către terți, vom face acest lucru în conformitate cu legile aplicabile și vom adopta măsurile necesare pentru a asigura integritatea și protecția acestora.

Datele vor fi stocate:

- pe o perioada determinată, atâta timp cât există contractul de munca în vigoare (dacă se va încheia un contract de muncă) precum si, în conformitate cu legislația în vigoare atâta timp cât avem obligația legală de a păstra contracte de muncă, ștate și alte documente legale în evidența contabilă și în arhiva societății.

-pe o perioada de 1 an  în situația în care nu s-a încheiat contractul de muncă.

Vă informăm că, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră personale, precum și rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, conform legii, precum și dreptul de a face plângere la Autoritatea de Supraveghere, dacă considerați că drepturile dumneavoastră au fost nerespectate.

Vom stabili măsuri tehnice și procedurale pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea integritatea și accesibilitatea datelor dvs cu carcater personal prelucrate, vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat și vom preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislația în vigoare.

Echipa Regency Company este foarte importantă pentru noi și vrem să o extindem cu noi colegi, profesioniști, capabili să ne susțină în efortul nostru de a dezvolta și a duce mai departe brandul Regency. Dacă îți dorești să faci parte din această echipă, trimite CV-ul tau prin e-mail la recrutare@regencycompany.ro, menționând în titlu postul pentru care ai aplicat.

Echipa Regency Company este foarte importantă pentru noi și vrem să o extindem cu noi colegi, profesioniști, capabili să ne susțină în efortul nostru de a dezvolta și a duce mai departe brandul Regency. Dacă îți dorești să faci parte din această echipă, trimite CV-ul tau prin e-mail la recrutare@regencycompany.ro, menționând în titlu postul pentru care ai aplicat.
Facturistă - magazinele Metalurgiei și Morarilor

Responsabilități:

Întocmirea facturilor, avizelor, proformelor

Intocmire dispozitiilor de plată/încasare

Emiterea chitanțelor, încasare numerar și prin POS

Întocmirea zilnica a monetarului, raportul Z

Arhivarea documentelor.

Șofer profesionist 3,5 t și 7 t

Responsabilități:

Livrarea mărfurilor în conformitate cu dispoziţiile primite

Completarea corectă a documentelor aflate în responsabilitatea șoferului

Respectarea regulilor interne ale firmei.

Picker - magazinul Metalurgiei

Responsabilități:

Activități de manipulare, mixare și paletizare a mărfurilor

Colectarea produselor din stoc conform comenzilor

Manipularea mărfurilor cu ajutorul echipamentelor de ridicat și transport.

Gestionar - magazinul Metalurgiei

Responsabilități:

Efectuează recepția mărfii sosite de la furnizori

Controlează calitatea mărfii

Depozitează și păstrează produsele pe rafturi

Deservește clienții din showroom (dacă este cazul)

Cunoașterea denumirii și codului fiecărui produs.

Contacteaza-ne

opțional
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.