Blaturi de Bucătărie

Blaturi de bucătărie - Important rol estetic și practic în amenajarea spațiului

Pentru amenajarea bucătăriei e nevoie de un blat care să fie în armonie cu restul amenajării. În magazinul nostru online există o multitudine de opțiuni pe care poți să le iei în considerare, astfel încât să te bucuri de realizarea în cel mai scurt timp a unui spațiu deosebit și foarte practice.

Blaturi de bucătărie - Modele diferite pentru o varietate de spații interioare

Produsele din magazinul nostru completează minunat toate celelalte piese de mobilier din bucătărie, sunt rezistente la pete, la căldură și sunt foarte ușor de igienizat.

Blaturile sunt potrivite pentru mese și dulapuri de bucătărie de orice formă (dreptunghi, rotund, triunghi, patrulater, oval), dar pot fi montate și pe terasa acoperită, la exterior. Produsele au culori diferite (alb lucios, alhambra deschis, stejar, travertin bej, maro, gri, negru cupru, crem, negru, oțel ruginiu, nuc, argintiu, alb perlat etc.), dimensiuni variate (lățime 600 mm și 635 mm, grosime 28 mm și 38 mm).

Filtre active

Se afișează 1-20 din 229 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.