Amortizoare

Amortizoarele pentru uși de mobilier - Protejare optimă împotriva acțiunilor mecanice

Piesele de mobilă noi sau cele care trebuie recondiționate au nevoie de accesorii care să îmbunătățească funcționarea lor, să ofere confort proprietarilor în folosire și chiar să aducă un plus aspectului estetic. Printre aceste accesorii se numără balamalele, amortizoarele, opritoarele, sistemele de deschidere prin apăsare și cele de închidere. Magazinul Regencycompany.ro vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu produse de calitate superioară, ideale pentru a fi utilizate la diferite uși, indiferent că este vorba despre mobila de bucătărie, living, dormitor, hol sau baie.

Amortizoare pentru uși - Modele diferite pentru silențiozitatea dorită

Amortizoarele pentru ușile de mobilier din magazinul nostru au modele diferite, evidențiindu-se: amortizoare pentru balamale de 170 grade, pentru uși cu balamale clasice, pentru ușă de tip blumotion cu sau fără suport de prindere. Ele oferă liniștea de care este nevoie în casă, cresc nivelul de siguranță al sistemului de închidere a ușilor și durata de viață a pieselor de mobilier. Amortizoarele pot fi montate pe stânga sau pe dreapta ușilor dulapului, permițând deschiderea facilă, și sunt fabricate din materiale metalice sau plastice, ambele rezistente și robuste.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 23 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.