Accesorii Uși Mobilier

Accesoriile pentru uși de mobilier - Realizarea ușoară a pieselor de mobilier

Pentru realizarea pieselor de mobilier ai nevoie de materii prime și de accesorii. Finisarea adecvată a corpurile de mobilă necesită amortizoare pentru uși, balamale, opritoare și alte produse care pot fi achiziționate din gama largă pusă la dispoziție de magazinul Regencycompany.ro. Toate produsele de pe site sunt fabricate din materiale de calitate superioară, sunt rezistente și durabile.

Accesoriile pentru uși de mobilă - Diversitatea care îți oferă un grad sporit de funcționalitate

În magazinul nostru vei descoperi o diversitate mare de produse, care te va ajuta să completezi perfect sistemul ușilor de mobilier. Amortizoarele au finisaje și dimensiuni diferite, unele dintre modele fiind destinate tuturor tipurilor de balamale, altele pentru balamale 170 grade, pentru ușă tip blumotion cu sau fără suport de prindere. Balamalele vechi pot fi înlocuite cu unele noi, cu sau fără amortizare. Pe site poți găsi diferite modele, astfel încât să completezi perfect orice tip de ușă. De asemenea, vei putea opta pentru opritoare simple, din plastic sau metal, pentru unele magnetice, pentru sisteme de deschidere a ușilor prin apăsare, de tip push-on, tip-on, pentru sisteme de deschidere pe verticală sau pentru sisteme de închidere a ușilor (zăvor plat, broască tip yală).

Dacă ești interesat de accesorii pentru uși de mobilier, alege produsele de care ai nevoie din magazinul nostru și vei reuși să obții rezultate deosebite.

Accesorii Uși Mobilier

Filtre active

Se afișează 1-20 din 514 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.