Mânere Zamac cu Ceramică

Mâner cu ceramic - stil retro, deosebit pentru mobilierul casei tale

Potrivirea corectă a accesoriilor din gama mânerelor și cuierelor cu piesele de mobilier este cheia adăugării unei note de finețe a stilului de interior. Fie că este vorba de mânere din aluminiu, de mânere din inox, fie că te gândești la solidele mânere din oțel și chiar la mânerele mobilei de copii, aceste accesorii, atunci când sunt alese în mod adecvat, pot transforma o piesă de mobilier într-o declarație a bunului gust. Și toată această transformare la un cost foarte scăzut.

Un loc aparte în categoria mânere și cuiere este ocupat de mânerele vintage pentru dulapurile din bucătărie sau pentru mobila din celelalte încăperi ale casei. Realizate dintr-un aliaj din zinc, aluminiu, magneziu și cupru, care poartă denumirea de zamac, aceste mânere - cu sau fără ceramică încorporată - adaugă o notă de parfum de epocă pieselor de mobilier la care sunt accesorizate. 

Mâner vintage pentru mobilă - stil, eleganță și parfum de epocă în propria casă

Magazinul nostru oferă o gamă variată de mânere cu ceramică pentru uși sau mobilier divers, accesorii care se integrează perfect în ansamblul vizual al pieselor cu aer de epocă. Stilul vintage pe care mânerele ceramice pe structură din zamac îl îl completează în mod fericit este o alegere mereu la modă.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 20 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.