Suporturi Polițe

Suporturi polițe pentru un design interior minimalist

Tendințele moderne de design interior se orientează către renunțarea la corpuri masive de mobilier și adoptarea unei amenajări minimaliste. Ai nevoie de spațiu, dar în același timp de piese de mobilier pentru a așeza diverse obiecte? Optează pentru polițe! Cea mai la îndemână soluție pentru a organiza casa fără a o sufoca cu prea multă mobilă.

Dacă te-ai gândit deja la câte polițe ai nevoie și ce vei așeza pe ele, înseamnă că ai luat în calcul și accesoriile pentru ele: modele de suport polițe de perete sau suporturi pentru corpuri suspendate.

Suporți pentru polițe și rafturi

Înlocuiește vechile biblioteci masive cu polițe sau rafturi: este o idee mult mai practică, mai ușor de asamblat și nu îți afectează bugetul atât de mult. 

Fă-ți lista de cumpărături și achiziționează suporți metalici pentru polițe – cele mai rezistente modele din această categorie de produse. Iar dacă ai de gând să achiziționezi poliță de sticlă, asigură-te că te echipezi cu un suport de prindere special pentru acest tip de material. Le găsești pe toate, plus multe alte accesorii pentru corpurile de mobilier pe regencycompany.ro.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 34 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.