Sisteme Turo

Barele și accesoriile turo - Ideale pentru realizarea picioarelor de mobilă și a suporturilor de susținere

Pentru construirea și completarea diferitelor piese de mobilier, ai nevoie de variate tipuri de scule și accesorii utile. Astfel, alături de materialele de construcție necesare (PAL, MDF, plăci mineralo acrilice, OSB etc.) vei utiliza accesorii diverse, canturi de mobilier, elemente de îmbinare, sisteme de glisare, mânere și cuiere, picioarele pentru mobilier și multe alte piese de o reală importanță. În magazinul Regencycompany.ro vei găsi produse de calitate superioară, fabricate din materiale rezistente și durabile în timp, realizate de producători renumiți.

Sistemele turo (bare și accesorii) - Diversitate și prețuri accesibile

În magazinul nostru vei descoperi bare turo, dar și alte accesorii, cum ar fi emb curseur, capac cu filet, emb intermediar, colutro intermediar, coliere pentru bara turo. Produsele sunt fabricate din plastic foarte rezistent, cu un aspect deosebit. Barele turo au diametrul de 2,2 mm și pot fi utilizate pentru a obține picioare de mese sau la diferite piese de mobilier, pentru a crea suporturi de susținere adecvate în dressinguri, de exemplu, sau pentru a realiza obiecte de design. Sistemele turo se remarcă prin eficiență și robustețe.

Caută în oferta existentă în magazinul nostru și bucură-te de rezultate deosebite.

Filtre active

Se afișează 1-13 din 13 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.