Scurgătoare Vase

Scurgătoare vase - un ajutor de nădejde în bucătărie

Printre multele accesorii de bucătărie - coloane și coșuri de gunoi, organizatoare pentru sertar, înălțătoare și plinte, accesorii blaturi – găsești și scurgătorul pentru vase, indispensabil într-o bucătărie modernă și funcțională.

Încorporat în mobila de bucătărie, în corpul de deasupra chiuvetei sau imediat lângă chiuvetă, scurgătorul de vase este soluția eficientă în uscarea veselei. Este, în același timp, și un bun organizator. Farfuriile, paharele, cănile, tacâmurile nu se amestecă, nu se lovesc, nu se sparg odată ce sunt așezate în suport. Sunt produse comode și estetice și o investiție bună pe termen lung în bucătărie. Verifică dimensiunile și comandă scurgătorul potrivit pentru bucătăria și nevoile tale. Găsești pe site și tăvițe din plastic pentru el.

Scurgătoare vase din inox sau cu grilaj metalic pe care poți conta 

Poți alege unul dintre scurgătoarele din inox sau cu grilaj metalic existente în magazinul nostru, cu diferite dimensiuni - 450 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm sau 900 mm. Sunt rezistente la uzură, sunt încăpătoare și poți conta pe ele mult timp.

Echipează-ți bucătăria cu produse de calitate, până în cel mai mic detaliu. Alege un scurgător calitativ. Pentru alte accesorii de mobilier, magazinul nostru are categorii diferite în site. Le găsești la mânere și cuiere, sisteme de glisare, picioare mobilier.

Filtre active

Se afișează 1-14 din 14 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.