Scule

Nivele cu laser sau cu bulă boloboc, ciocane, fierăstraie circulare și orice alte unelte pentru bricolaj sau proiecte profesionale

Fie că este vorba de fabrici din industria mobilei, de ateliere de tâmplărie, producători independenți de mobilier sau pasionați ai domeniului DIY în domeniul bricolajului și prelucrării lemnului, sculele și accesoriile din care fac parte nivelele, mașinile de găurit cu percuție la prețuri accesibile, fierăstraiele circulare de mână sau de banc, nivelele cu laser sau cu boloboc cu laser, precum și o gamă diversă de menghine manuale sunt doar câteva repere din inventarul necesar unor astfel de activități.

Magazinul online Regencycompany.ro este mereu la dispoziția specialiștilor în domeniu cu o gamă variată de scule și de accesorii atât online, cât și în magazinele Regency Company fizice din țară.

Polizoare unghiulare, mașini de găurit cu percuție și diverse alte scule pentru industria mobilei

Alături de o gamă variată de ciocane, fierăstraie circulare, polizoare unghiulare și nivele cu laser, mașinile de înșurubat și cele de găurit cu percuție și acumulator la cele mai bune prețuri sunt mereu la dispoziția celor interesați alături de fierăstraie electrice verticale, polizoare drepte sau unghiulare. De orice tipuri de scule ați avea nevoie, vă stam la dispoziție atât online, cât și în magazinele Regency Company, pentru a vă dota în mod corespunzător trusa de unelte sau inventarul unității de producție. 

Filtre active

Se afișează 1-20 din 130 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.