Role și rotile

Rotile pentru mobilă - Soluții practice în materie de mobilitate

Piesele de mobilier care trebuie mutate des au nevoie de rotile. Alegerea acestor accesorii de mobilier trebuie să țină cont de greutatea pe care trebuie să o suporte, designul potrivit sau materialul din care sunt fabricate. În magazinul Regencycompany.ro există diferite accesorii pentru corpuri de mobilier, o gama largă de suporturi pentru corpurile suspendare, rotile și role pentru mobilier, suporturi pentru polițe, amortizoare, glisiere și multe alte produse de calitate superioara, care vor fi de ajutor în orice proiect.

Rotile pentru mobilier - Materiale, culori, diametru si caracteristici tehnice diferite

În magazinul nostru vei descoperi rotile din plastic si silicon pentru mobilă, ideale pentru a fi montate la scaune, mese, dulapuri, noptiere etc. Culorile produselor sunt: gri, gri-negru, negru, negru-crom, transparent. Rotilele sunt duble sau simple, au diametrul de 25, 30, 40, 50, 75 mm, sarcina maximă se încadrează între 15 și 55 kg, sunt dotate sau nu cu frână pentru a spori gradul de siguranta. Pentru a obține rezultate mai bune pot fi alese role cu flanșă metalică, role sferice cu carcasă cromată sau alte modele preferate pentru forme și design. Prețurile produselor sunt accesibile, iar materialele sunt rezistente și durabile în timp.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 102 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.