Role Cărucioare

Roți pentru cărucioare - Accesorii ce pot fi atașate pentru a deplasa obiecte grele

În magazinul Regencycompany.ro poți găsi accesorii pentru mobilier, scule, canturi de mobilier, accesorii diverse, sisteme de glisare, picioare de mobilă sau multe alte produse necesare realizării sau recondiționării mobilei. Printre accesoriile diverse se numără rolele pentru cărucioare, consolele, sistemele de iluminare, mașinile de măturat, ceara corectoare, adezivi și benzi adezive, produse pentru ambalare etc.

Roțile pentru cărucioare - Caracteristici diferite și prețuri accesibile

Roțile pentru cărucioare din magazinul nostru sunt realizate din metal și nylon, au culori diferite (alb, negru, gri roșu), diametre de 75, 125, 200 mm, sarcină maximă de 360, 400, 450, 600 kg. Produsele pot avea frână sau nu, fiind destinate pentru cărucioarele de marfă. În acest mod reușesc excelent să împiedice răsturnarea sau alunecarea bruscă a obiectelor care sunt deplasate cu ajutorul lor. De remarcat sunt diferite caracteristici ale acestor piese de top: protecția pardoselii pe care se vor deplasa cărucioarele pe role, confortul sporit la rulare, rezistența la coroziune, durabilitatea în timp, rezistența la uzură etc.

Dacă ai nevoie de roți și role pentru cărucioare, vezi oferta magazinului nostru și poți alege produse ce se montează rapid și ușor.

Filtre active

Se afișează 1-10 din 10 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.