Picioare Sofa și Bucătărie

Picioare de canapea rezistente și durabile, la prețuri mici

Obiectele de mobilier au nevoie de puncte de sprijin solide, stabile și rezistente pentru a putea să ofere funcțiile pentru care au fost create, pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. În oferta noastră găsești picioare pentru canapea din aluminiu, plastic și zamac. Tot la noi găsești și picioare de canapea din inox. Îți oferim și picioare pentru mobila de bucătărie, care completează în mod eficient și sigur piese precum dulapuri. Soluțiile din oferta noastră oferă posibilitatea de a fi reglate pe înălțime, iar unele modele pot fi utilizate cu rol de extensie.

Picioare pentru mobila de bucătărie, precum și variante pentru alte piese

Produsele din această categorie, indiferent că este vorba despre picioare pentru mobilă de bucătărie reglabile sau picior de canapea, sunt disponibile într-o gamă variată de finisaje: crom, satinat sau negru.

Pe site și în magazine găsești variante de picioare pentru mobilierul din bucătărie și picioare de canapea, dar poți comanda și picioare pentru birouri. Și mesele trebuie să se sprijine pe o bază solidă, care să ofere stabilitate și rezistență în timp, așa că am inclus în oferta noastră și variante diverse de picioare pentru mese. Alege piesele și accesoriile de care ai nevoie în cadrul proiectelor tale și comandă-le direct de pe site-ul nostru. Profită de prețurile avantajoase și de calitatea excelentă a produselor oferite de Regency Company!

Filtre active

Se afișează 1-20 din 177 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.