Picioare Nivelare și Alunecători

Alunecători pentru mobilă – Un accesoriu esențial pentru protecție 

Piesele de mobilier trebuie să fie protejate în permanență, dar de asemenea și suprafețele cu care mobilierul intră în contact. De aceea, este important ca mobila să fie echipată cu alunecători de calitate. Aceste accesorii sunt foarte puțin vizibile și pot fi instalate pe dulapuri, șifoniere, birouri, etc. Sunt realizate din plastic și pot avea diferite forme (rectangulare, rotunde, etc.). De asemenea, poți opta pentru diferite culori, care să se integreze perfect în cromatica mobilierului tău – poți selecta alunecători de culoare albă, neagră, bej, maro, dar și alte nuanțe naturale. La Regency Company vei găsi o gamă largă de articole (picioare pentru mobilier, picioare pentru mese, picioare centrale, etc.), pe care merită să le cercetezi cu atenție, pentru a te orienta către produsele ideale pentru tine!

Picioare de nivelare fixe sau reglabile – Ce să alegi?

Dacă ești în căutarea unui picior de nivelare, trebuie să iei în calcul designul acestuia. Există modele fixe și modele reglabile – în cazul în care vrei să achiziționezi un picior reglabil, trebuie să studiezi caracteristicile tehnice, pentru a te asigura că se poate regla până la înălțimea pe care o dorești. Fie ca te orientezi către variante din plastic, fie că alegi modele din oțel, acordă atenție și finisajelor disponibile (negru, zincat etc.)

Filtre active

Pufere D35
Disponibil
Picioare Nivelare și Alunecători

Pufere D35

46232.22.035
2,59 RON
Pufere D35
Picior 956P
Disponibil
Picioare Nivelare și Alunecători

Picior 956P

P956P
0,40 RON
Picior 956P fara reglaj.
Picior 966P
Disponibil
Picioare Nivelare și Alunecători

Picior 966P

P966P
0,47 RON
Picior 966P de nivelare fara reglaj
Se afișează 1-20 din 40 produs(e)

Filtrare dupa

Material

Material

Finisaj

Finisaj

Reglaj înălțime

Reglaj înălțime

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.