Parchet laminat Kronospan CL 32 5953 Vintage Chantilly Oak, 10 mm, 1285x192 mm, 1.727 mp/pachet

PK10KR.5953
59,18 RON
cu TVA
-
+

Decorul din stejar alb 5953 Chantilly Oak impresionează prin granulația expresivă a lemnului. Textura sincronizată îi conferă un plus de autenticitate, evidențiind structura lemnului. 5953 Chantilly Oak este perfect pentru interioarele în care soluțiile de mobilier sunt în culori contrastante sau mai îndrăznețe.

Tehnologia MO.RE! oferă până la 48 de ore de protecție împotriva stropilor de apă. Are o clasă de utilitate 33 și AC5, ceea ce face din această pardoseală o alegere perfectă pentru orice interior.

Cum funcționează tehnologia MO.RE? Se bazează pe o nouă formulă de substrat care face ca podeaua să fie semnificativ mai puțin predispusă la umflare și, prin urmare, mai rezistentă la efectele apei decât pardoselile laminate convenționale.

Ai vărsat o băutură? A răsturnat găleata pentru mop? S-a scurs un ghiveci de flori pe podea? Nu există niciun motiv de panică: pardoselile pot rezista. Puteți șterge fără să vă faceți griji că parchetul a fost deteriorat. MO.RE! face posibil acest lucru!

CARACTERISTICI:

- Ecologic: fabricat în mod standard în proporție de 90% din lemn recoltat din păduri gestionate în mod durabil

- Compatibil cu sisteme de încălzire prin pardoseală

- Suprafață puternică potrivită pentru locuințele cu animale de companie

- Rezistent la lumină

- Rezistent la alunecare

- Strat antibacterian de acoperire

 

Produsul se vinde la pachet. Prețul afișat este la metru pătrat (mp).

Lățime
192 mm
Grosime
10 mm
Lungime
1285 mm
Clasă de uzură
32
Nr plăci/pachet
7
Mp/pachet
1.73
75 Produse
Fără recenzii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.