Panou Splashback

Panouri decorative splashbacks, design și funcționalitate pentru bucătării

În timp ce protejează peretele de pete, panoul decorativ aduce un accent subtil de culoare și textură în designul unei bucătării.

Splashback-urile sau panourile decorative, folosite în proiecte de amenajare pentru bucătării, trebuie să reziste temperaturilor ridicate și să se curețe ușor. Pentru că stilurile de design vin cu cerințe speciale, splashback-urile trebuie să fie și stylish, în materiale dintre cele mai interesante, în texturi, culori și dimensiuni diferite, pentru a se potrivi perfect oricărui decor. La Regency Company, proiectele prind viață cu o ofertă variată de panouri decorative de interior. Pentru o bucătărie modernă, splashback-uri metal patinat, în combinație cu un blat laminat compact beton negru. Pentru un design și un perete decorat tradițional, panou decorativ pin sealand, imitație lemn sau lemn ornamental.

Panouri decorative pentru bucătărie în materiale, culori și dimensiuni variate

Dacă se amenajează o bucătărie mai mare sau mai mică, dacă se gătește mult, dar este important și designul, proiectul cere splashback-uri. Venim în întâmpinarea ta cu panouri decorative în culori, dimensiuni și materiale diferite, ca tu să le găsești pe cel care se potrivesc perfect.

Pentru proiecte complexe, la noi găsești OSB, pal melaminat, dar și mobilier și accesorii de bucătărie. Suntem aici să transformăm idei în realitate.

Filtre active

Se afișează 1-13 din 13 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.