• -17%

PAL melaminat Kastamonu lucios briliant zebrano deschis A394 PS12 18mm (2.80 X 2.07)

P18KA.A394.PS12
315,67 RON
cu TVA
378,80 RON -63,13 RON
-
+

Pentru a obține un mobilier de calitate, funcțional și atractiv ca aspect, palul KST lucios briliant zebrano deschis A394 PS12 18mm este soluția de care ai nevoie. Pentru că oferă funcționalitate maximă mobilei, dar și calitățile estetice de care are nevoie.

Placa de pal KST lucios briliant zebrano deschis A394 PS12 18mm este obținută prin presarea bucăților de lemn tocate, ale căror suprafețe sunt acoperite cu hârtie decor impregnată cu rășini melaminice, prin presare în anumite condiții de temperatură și presiune.

Fiind un material cu rezistență foarte bună, permite diverse modalități de prelucrare. Decorurile de PAL melaminat Kastamonu reprezintă baza proiectelor de mobilier, oferindu-le, prin multitudinea de decoruri, un aer contemporan și modern. Sunt recomandate pentru utilizarea în industria mobilei și în amenajări interioare.

Placa este rezistentă la zgâriere, pătare și fisurare.


Recomandări de curățare: datorită suprafeței rezistente și igienice, plăcile de pal melaminat nu necesită întreținere specială. Se folosește o lavetă moale din bumbac sau microfibră pentru curățarea petelor ușoare. Pentru pete cu un timp de contact prelungit, se folosește apă și produse de curățare de uz casnic care nu au ingrediente abrazive. A se evita produsele de curățare ce conțin alcool, amoniac sau acetonă.

Lățime
2070 mm
Grosime
18 mm
Lungime
2800 mm
4 Produse
Fără recenzii

PRODUSE ASEMANATOARE

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.