• / -186,39 RON

PAL melaminat Kastamonu lucios briliant alb D129 PS12 18mm (2.80 X 2.05)

P18KA.D129.PS12
359,85 RON
cu TVA
546,24 RON -186,39 RON
-
+

Palul Kastamonu lucios briliant alb D129 PS12 18mm combină caracteristicile funcționale cu cele estetice oferind atât un design modern și rafinat, cât și rezistență și eficiență.

Placa de pal Kastamonu lucios briliant alb D129 PS12 18mm este obținută prin presarea bucăților de lemn tocate, ale căror suprafețe sunt acoperite cu hârtie decor impregnată cu rășini melaminice, prin presare în anumite condiții de temperatură și presiune.

Fiind un material cu rezistență foarte bună, permite diverse modalități de prelucrare. Decorurile de PAL melaminat Kastamonu reprezintă baza proiectelor de mobilier, oferindu-le, prin multitudinea de decoruri, un aer contemporan și modern. Sunt recomandate pentru utilizarea în industria mobilei și în amenajări interioare.

Placa este rezistentă la zgâriere, pătare și fisurare.


Recomandări de curățare: datorită suprafeței rezistente și igienice, plăcile de pal melaminat nu necesită întreținere specială. Se folosește o lavetă moale din bumbac sau microfibră pentru curățarea petelor ușoare. Pentru pete cu un timp de contact prelungit, se folosește apă și produse de curățare de uz casnic care nu au ingrediente abrazive. A se evita produsele de curățare ce conțin alcool, amoniac sau acetonă.

Lățime
2050 mm
Grosime
18 mm
Lungime
2800 mm
45 Produse
Fără recenzii

PRODUSE ASEMANATOARE

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.