OSB

OSB - un material versatil și rezistent

Plăcile OSB sunt materiale des utilizate în fabricarea mobilierului sau în domeniul construcțiilor, fie că este vorba de proiecte rezidențiale sau comerciale. Plăcile de OSB au diverse dimensiuni: 6 mm, 8 mm, 10 mm, de 12 mm sau mai groase.

Placa OSB este un acronim al expresiei din limba engleză ”Oriented Strand Board”. Modul de fabricare implică omogenizarea bucăților lemnoase cu adezivi industriali. Amestecul este dispus în trei straturi, iar procesele de producție pot rezulta în patru clase de plăci OSB. Clasa 1 se poate folosi mai ales în medii uscate, una dintre aplicații fiind chiar mobila, pentru realizarea blaturilor de bucătărie sau blaturilor de mese. Plăcile OSB 2, OSB 3 și OSB 4 au o rezistență superioară și pot fi folosite pentru tavane, pereți exteriori, pardoseli.

OSB de 10 mm sau OSB de 12 mm, 8 mm sau de 6 mm - orice dimensiuni în funcție de nevoile proiectului tău

Magazinul Regecycompany.ro îți pune la dispoziție întreaga gamă de grosimi de plăci OSB din care poți alege tipurile necesare proiectelor tale. Fiind un material cu o durată apreciabilă de viață, mai ales dacă este tratat și întreținut conform recomandărilor, are rezistență bună la foc, umezeală ori dăunători și o greutate redusă. Plăcile OSB de 6 mm, 8mm, 10mm sau 12 mm au prețuri avantajoase, mai mici decât alte materiale asemănătoare din punct de vedere al proprietăților.

Filtre active

OSB 3 10mm
Disponibil
OSB

OSB 3 10mm

OSB-10mm
62,01 RON
OSB 3 10mm
OSB 3 12mm
Disponibil
OSB

OSB 3 12mm

OSB-12mm
74,62 RON
OSB 3 12mm
OSB 3 6mm
Disponibil
OSB

OSB 3 6mm

OSB-6mm
46,24 RON
OSB 3 6mm
OSB 3 8mm
Disponibil
OSB

OSB 3 8mm

OSB-8mm
54,65 RON
OSB 3 8mm.
Se afișează 1-4 din 4 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.