Opritoare

Opritoare de uși - gamă variată de forme și modele

Opritoarele de uși sunt accesorii care împiedică balansarea ușii în mod complet, pentru a se evita riscul ca suprafața sau accesoriile ușii, precum mânerele, să lovească pereții sau alte piese de mobilier amplasate în raza de deschidere a acesteia. Fără instalarea unor opritoare de uși de calitate, în timp, se vor crea, prin atingeri și loviri repetate, veritabile găuri în tencuiala pereților sau zgârieturi inestetice în corpul mobilei.

Opritoarele de uși glisante au același rol, și anume de a opri mișcarea de glisare a ușii pentru a nu lovi cu forță în toc, evitând uzura prematură a acestor suprafețe și a ușii în sine. Aceste accesorii de uși pot fi găsite într-o variată gamă de modele, în funcție de modul în care își îndeplinesc funcția de bază.

Opritoarele - elemente utile, dar și de design, în ansamblul accesoriilor de mobilier

Rolul unui opritor nu este doar de a preîntâmpina lovirea ușii de un obstacol la deschidere dar, în anumite cazuri, și de a menține o ușă deschisă, fie printr-o prindere mecanică, fie printr-un sistem magnetic. Magazinul nostru oferă o selecție bogată de opritoare de uși atât pentru uz rezidențial, cât și comercial. Modelele oferite sunt confecționate la standarde înalte de calitate, fiind construite din materiale durabile și rezistente la uzură.

Filtre active

Se afișează 1-18 din 18 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.