Mecanisme

Mecanism de extensie pentru canapea - accesorii utile în locuință

Canapelele extensibile sunt piese de mobilier multifuncționale, care oferă posibilitatea de a socializa și de a petrece timp alături de membrii familiei, prieteni sau musafiri, dar și pentru a dormi mai confortabil. Magazinul regencycompany.ro vine în întâmpinarea ta cu mecanisme de extensie pentru aceste piese de mobilier, dar și cu accesorii de tapițerie, somiere sau alte accesorii importante pentru a transforma orice idee într-un proiect reușit.

Mecanism pentru canapea extensibilă - diversitate, calitate și prețuri accesibile

În magazinul nostru vei găsi piese fabricate din materiale de calitate superioară, precum amortizoare cu gaz pentru mecanisme de sofa, șine culisante și mecanisme pentru sofa tip Z, tip balcan, pentru șezut, pentru sofa cu 2 poziții, pentru braț sofa, pentru pat, pentru extensia spătarului sau ajustarea tetierei. Mecanismul pentru sofa de tip japonez face posibilă rabatarea șezutului de la canapea, spațiul utilizându-se pentru depozitare. Mecanismul pentru sofa de tip balcan este ideal pentru canapeaua cu ladă și face posibilă rabatarea spătarului împreună cu șezutul. Atunci când se decuplează, sistemul transformă canapeaua în pat. Mecanismul pentru braț asigură ajustarea în opt trepte de reglare, fiind recomandat pentru canapelele cu structură din metal. Funcționează simplu: se deblochează prin rotirea brațului în poziție verticală la 90 de grade și revine în poziția orizontală prin rabatare.

Filtre active

Se afișează 1-16 din 16 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.