Panou MDF metalic platina AL02 (2800 x 1300 x 18.7)

M18KR.AL02
Precomandă (livrare în 15 zile)
2.546,42 RON
cu TVA
-
+

Panourile de MDF sunt produse compuse din fibre de lemn amestecate cu rășină și adeziv sub formă de panouri presate la temperaturi ridicate.

Panoul MDF metalic platină AL02 este ideal pentru realizarea pieselor de mobilă de calitate superioară şi a proiectelor de design interior. Substratul materialului este alcătuit din fibre lemnoase, care îi conferă o suprafaţă plană şi netedă, precum şi o densitate şi stabilitate superioară, ceea ce îl face un material excelent pentru prelucrare.

Datorită rezistenței la umiditate, plăcile MDF se folosesc pe scară largă la producția mobilierului pentru bucătărie și baie.


Decorul metalic platină are o notă metalizată de gri pal cu nuanțe estompate, galbene, calde. Aceste culori îl fac foarte potrivit pentru combinații cu alte imitații de metale, lemn și piatră. Poate oferi lux și rafinament diferitelor proiecte de amenajări interioare.


CARACTERISTICI:

- Proprietăți optime ale suprafeței: rezistent la uzură sau zgâriere

- Adecvat pentru montarea elementelor de feronerie și prindere

- Ușor de întreținut și curățat.

Lățime
1300 mm
Grosime
18.7 mm
Lungime
2800 mm
0 Obiect
Fără recenzii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.